Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g de gingembre confit
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 125 g de mascarpone
- 120 g de crème de coco
- 2 c. à soupe liqueur de coco
- 40 g d'eau
- 18 biscuits à la cuillère
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1203.2 kJ / 287.3 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Crème à la horchata
50min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
Cailles tandoori, riz à la mangue
13h 10min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Cheesecake fraise-ricotta
1小时
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Entremets mangue-coco
2小时 25 分钟
Tarte à l'ananas
3hod.
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min