Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pommes de terre, pelées en morceaux
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- 2 œufs
- 20 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de beurre
- 200 g de tomates (2) tranchées
- 200 g de courgette (1 petite), tranchée
- 3 tranches de viande des Grisons émincées
- 2 pincées d'herbes de Provence
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal / 953 kJ / 227 kcal
- Białko
- 10 g / 10 g
- Węglowodany
- 30 g / 30 g
- Tłuszcz
- 6 g / 6 g
Alternatywne przepisy
Croque flammekueche
55 min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30min
Brochettes de cabillaud et chorizo, semoule aux légumes et velouté poivron et féta
45min
Tomates farcies au chèvre
40min
Riz cantonais
25 Min
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Lasagne façon chili
1 Std. 10 Min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Chèvre-poivron
15 Min