Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices

Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices

4.7 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 morceaux

Składniki

Le pain d'épices
  • de farine de blé
    250 g
  • de sucre roux
    100 g
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • d'anis vert en poudre
    1 c. à café
  • d'épices à pain d'épices
    1 c. à café
  • de jus d'orange
    150 g
  • de beurre doux
    100 g
  • de miel
    180 g
Le dressage
  • de foie gras de canard mi-cuit maison (0,5 cm d'épaisseur env.)
    6 - 8 tranches
  • mangue mûre (300 g de chair env.), détaillée en tranches de 0,5 cm d'épaisseur
    1

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 105 kcal / 444 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...