Focaccia au romarin et tomates séchées

Focaccia au romarin et tomates séchées

4.7 210 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 parts

Składniki

  • 240 g d'eau
  • 2 c. à café de sucre en poudre
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 450 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 40 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café rases de sel
  • 70 g de tomates séchées
  • 2 c. à soupe de romarin frais effeuillé
  • 1 c. à café de fleur de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 9 g
Kalorie 1577 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...