Focaccia au romarin et tomates séchées

Focaccia au romarin et tomates séchées

4.7 187 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    240 g
  • de sucre en poudre
    2 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    450 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de sel
    2 c. à café rases
  • de tomates séchées
    70 g
  • de romarin frais effeuillé
    2 c. à soupe
  • de fleur de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 373 kcal / 1577 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...