![Focaccia au romarin et tomates séchées Focaccia au romarin et tomates séchées](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FB7245F-94E8-4046-B474-FAF3D636C3A6/Derivates/843f5f54-9ab5-4f51-bb1f-3530bfca7488.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1577 kJ / 373 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Pesto au basilic
10 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au thym et huile d'olive
1sa 55 dk
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25 min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min