Cake aux lardons, pruneaux et amandes

Cake aux lardons, pruneaux et amandes

4.4 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts

Składniki

  • de farine
    180 g
  • de levure chimique
    2 c. à café
  • œufs
    3
  • yaourt nature (125 g)
    1
  • de beurre mou, et un peu pour le moule
    75 g
  • du poivre moulu
  • d'amandes décortiquées grillées salées (amandes apéritives)
    60 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • pruneaux dénoyautés de belle taille
    12

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 584 kcal / 2430 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...