
Urządzenia i Akcesoria
Minicannelés au chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
50 pièces
Składniki
La pâte à cannelés (la veille)
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
de lait500 g
-
de beurre demi-sel50 g
-
œufs2
-
jaunes d'œufs2
-
de farine de blé150 g
-
de chorizo doux, coupé en petits morceaux110 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
43.1 kcal /
179.9 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°16
39 Przepisów
Francja
Francja