Minicannelés au chorizo

Minicannelés au chorizo

4.6 197 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
50 pièces

Składniki

La pâte à cannelés (la veille)
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 500 g de lait
  • 50 g de beurre demi-sel
  • 2 œufs
  • 2 jaunes d'œufs
  • 150 g de farine de blé
  • 110 g de chorizo doux, coupé en petits morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 179.9 kJ / 43.1 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...