Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de comté, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, nettoyés et coupés en deux
- 100 g d'épinards frais
- 2 c. à café de basilic frais
- 300 g d'eau chaude
- 100 g de coulis de tomates
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, type farfalle
-
150
g de ricotta
lub 150 g de fromage frais, type St Môret®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Pâtes au thon
30 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 godz. 5 min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Pesto-tomates confites
15min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35 Min
Coquillettes express
15min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min