
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle aux couleurs italiennes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de comté coupé en morceaux50 g
-
oignon coupé en deux1
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive4 c. à soupe
-
de champignons de Paris frais nettoyés et coupés en deux200 g
-
d'épinards frais100 g
-
de basilic frais2 c. à café
-
d'eau chaude300 g
-
de coulis de tomates100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 c. à café
-
de pâtes sèches, type farfalle200 g
-
de ricotta150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
492 kcal /
2059 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes faciles
10 Przepisów
Francja
Francja