Farfalle aux couleurs italiennes

Farfalle aux couleurs italiennes

2.6 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de comté coupé en morceaux
    50 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais nettoyés et coupés en deux
    200 g
  • d'épinards frais
    100 g
  • de basilic frais
    2 c. à café
  • d'eau chaude
    300 g
  • de coulis de tomates
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à café
  • de pâtes sèches, type farfalle
    200 g
  • de ricotta
    150 g
    150 g de fromage frais, type St Môret®

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 492 kcal / 2059 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...