Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Pie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz.
8 slices
Składniki
Pie Filling
-
tinned pumpkin pie filling400 g
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
sweetened condensed milk400 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves⅛ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)⅛ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vanilla extract½ tsp
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
8 g
Kalorie
1498 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Caramel Pecan Macarons
2 godz. 15 min
Halloween Pumpkin Tart
2 godz.
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 godz. 15 min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 godz. 10 min
Oat and Cashew Pasties
2 godz. 30 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1 godz. 20 min
Baked Vanilla Cheesecake
13 godz. 25 min
Spiced Eggnog
4 godz. 30 min