Urządzenia i Akcesoria
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
10 portions
Składniki
Carrot Powder
-
carrots peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)230 g
Carrot Cake
-
unsalted butter for greasing
-
pecan nuts125 g
-
plain flour160 g
-
light brown sugar255 g
-
bicarbonate of soda5 g
-
ground cinnamon6 g
-
ground nutmeg3 g
-
fine sea salt3 g
-
golden syrup90 g
-
medium eggs (approx. 3 eggs)120 g
-
sunflower oil225 g
-
natural vanilla extract5 g
Finalisation
-
icing sugar190 g
-
unsalted butter diced80 g
-
cream cheese250 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
fennel fronds for garnishing
-
pecan nut halves20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
388.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
3134.1 kJ /
749.1 kcal
Tłuszcz
51.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
68.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Carrot and Apple Cake
1 godz. 30 min
Apple Buckle Cake
2 godz.
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Arctic Roll
14 godz.
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Wholemeal Pitta
1 godz. 35 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 godz.
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min