Urządzenia i Akcesoria
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
10 portions
Składniki
Carrot Powder
-
carrots peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)230 g
Carrot Cake
-
unsalted butter for greasing
-
pecan nuts125 g
-
plain flour160 g
-
light brown sugar255 g
-
bicarbonate of soda5 g
-
ground cinnamon6 g
-
ground nutmeg3 g
-
fine sea salt3 g
-
golden syrup90 g
-
medium eggs (approx. 3 eggs)120 g
-
sunflower oil225 g
-
natural vanilla extract5 g
Finalisation
-
icing sugar190 g
-
unsalted butter diced80 g
-
cream cheese250 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
fennel fronds for garnishing
-
pecan nut halves20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
388.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
3134.1 kJ /
749.1 kcal
Tłuszcz
51.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
68.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Wholemeal Pitta
1 godz. 35 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min