
Urządzenia i Akcesoria
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
10 portions
Składniki
Carrot Powder
-
carrots peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)230 g
Carrot Cake
-
unsalted butter for greasing
-
pecan nuts125 g
-
plain flour160 g
-
light brown sugar255 g
-
bicarbonate of soda5 g
-
ground cinnamon6 g
-
ground nutmeg3 g
-
fine sea salt3 g
-
golden syrup90 g
-
medium eggs (approx. 3 eggs)120 g
-
sunflower oil225 g
-
natural vanilla extract5 g
Finalisation
-
icing sugar190 g
-
unsalted butter diced80 g
-
cream cheese250 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
fennel fronds for garnishing
-
pecan nut halves20
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
749.1 kcal /
3134.1 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
51.5 g
Węglowodany
68.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Sód
388.8 mg