Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Basque Cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Cheesecake
-
unsalted butter for greasing
-
pistachio nuts, unsalted, shelled20 g
-
cream cheese700 g
-
golden caster sugar285 g
-
medium eggs5
-
sour cream115 g
-
double cream250 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
-
salted caramel sauce plus 2 Tbsp for garnishing (see tip)50 g
-
cornflour50 g
-
raspberries30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
272.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1973.6 kJ /
471.7 kcal
Tłuszcz
34.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
34.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min