Urządzenia i Akcesoria
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water320 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
strong white bread flourdurum wheat flour600 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling10 g
-
yellow pepper cut in pieces (1-2 cm)80 g
-
red pepper cut in pieces (1-2 cm)80 g
-
courgette cut in pieces (1-2 cm)50 g
-
aubergine cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
white button mushrooms, fresh sliced300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh basil leaves shredded, plus extra for garnishing4 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713.9 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
61.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min