
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
de beurre20 g
-
de champignons de Paris frais brossés et coupés en quatre ou six700 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de crème liquide, 30% m.g. min.50 g
-
d'eau500 g
-
de pommes de terre coupées en rondelles600 g
-
camembert coupé en longues lamelles1
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
1589 kcal /
6636 kJ
Białko
78 g
Tłuszcz
89 g
Węglowodany
108 g
Błonnik
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs et petits prix
65 Przepisów
Francja
Francja