
Urządzenia i Akcesoria
龍井雞湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
龍井茶葉15 克
-
水1500 克
-
薑 ,切片20 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊,先以滾水川燙700 克
-
紅棗 (約15克)5 顆
-
枸杞1 茶匙
-
甘草3 片
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散150 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
451.6 kcal /
1887.7 kJ
Białko
26.6 g
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan