
Urządzenia i Akcesoria
全麥糖霜牛奶棒
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 個
Składniki
-
油 多備一些刷油用20 克
-
牛奶130 克
-
冰糖粉 多備一些撒粉用25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉200 克
-
全麥麵粉50 克
-
奶粉20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋白 裝飾用1 顆
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
93 kcal /
389 kJ
Białko
2.606 g
Tłuszcz
2.125 g
Węglowodany
15.784 g
Błonnik
0.52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan