
Urządzenia i Akcesoria
丁香花生
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜
Składniki
-
丁香魚乾100 克
-
水 ,少許(沖洗用)
-
蒜頭20 克
-
蔥 ,切段(約2公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)1 枝
-
油5 克
-
無鹽烤花生50 克
-
鹽 ,依個人口味調整5 - 10 克
-
細砂糖 ,依個人口味調整5 - 10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
819 kcal /
3421 kJ
Białko
85 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan