丁香花生

丁香花生

4.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜

Składniki

  • 丁香魚乾
    100 克
  • ,少許(沖洗用)
  • 蒜頭
    20 克
  • ,切段(約2公分)
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
    1 枝
  • 5 克
  • 無鹽烤花生
    50 克
  • ,依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 細砂糖 ,依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 819 kcal / 3421 kJ
Białko 85 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...