
Urządzenia i Akcesoria
夏日海皇羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
冬瓜 洗淨去皮,切塊500 克
-
高湯800 克
-
太白粉 與100克水調勻2 茶匙
-
新鮮干貝 切丁150 克
-
蝦仁 切丁150 克
-
蛋白2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
西洋芹 切末10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
111 kcal /
466 kJ
Białko
19.303 g
Tłuszcz
0.425 g
Węglowodany
8.01 g
Błonnik
0.945 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中西式湯品
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan