Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 冬瓜, 洗淨去皮,切塊
- 800 克 高湯
- 2 茶匙 太白粉, 與100克水調勻
- 150 克 新鮮干貝, 切丁
- 150 克 蝦仁, 切丁
- 2 顆 蛋白
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 西洋芹, 切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 466 kJ / 111 kcal
- Białko
- 19.303 g
- Węglowodany
- 8.01 g
- Tłuszcz
- 0.425 g
- Błonnik
- 0.945 g