Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 10 克 嫩薑 ,切片
- 50 克 筍乾 (筍乾片)
- 100 克 酸菜 ,取酸菜心,切片
- 1 茶匙 米酒
- 200 克 五花肉 (五花火鍋肉片)
- ¼ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 858.4 kJ / 205.4 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
- Błonnik
- 1 g