Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 冬瓜, 切大薄片(厚約2公釐,長約6公分)
- 10 克 紅糖
- 60 克 醬油
- 600 克 水
- 15 克 油
- 10 克 薑, 切絲
- 3 朵 新鮮香菇 (約30克),切絲
- 50 克 紅蘿蔔, 切絲
- 2 塊 生豆皮, 切絲
- ½ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 303 kJ / 72 kcal
- Białko
- 3.226 g
- Węglowodany
- 6.066 g
- Tłuszcz
- 4.191 g
- Błonnik
- 1.788 g