
Urządzenia i Akcesoria
素冬瓜封
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
冬瓜 切大薄片(厚約2公釐,長約6公分)150 克
-
紅糖10 克
-
醬油60 克
-
水600 克
-
油15 克
-
薑 切絲10 克
-
新鮮香菇 (約30克),切絲3 朵
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
生豆皮 切絲2 塊
-
香油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
72 kcal /
303 kJ
Białko
3.226 g
Tłuszcz
4.191 g
Węglowodany
6.066 g
Błonnik
1.788 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan