
Urządzenia i Akcesoria
芒果核桃麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 個
Składniki
湯種麵糰
-
水200 克
-
細砂糖25 克
-
高筋麵粉200 - 250 克
芒果核桃麵糰
-
水140 克
-
細砂糖40 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用260 克
-
低筋麵粉40 克
-
伯爵茶葉 磨成粉狀½ 茶匙
-
奶油 室溫軟化30 克
-
芒果乾90 克
-
核桃25 克
-
燕麥片 少許,裝飾用
-
南瓜籽 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
202 kcal /
845 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4.42 g
Węglowodany
36.57 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

零失敗西點烘焙
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan