蔓越莓核桃全麥麵包

蔓越莓核桃全麥麵包

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
1 個

Składniki

  • 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    140 克
  • 全麥麵粉
    60 克
  • 法國老麵
    60 克
  • ½ 茶匙
  • 2 大匙
  • 70 克
  • 牛奶
    70 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 奶油
    15 克
  • 蔓越莓乾
    50 克
  • 核桃
    30 克
  • 熱水
    80 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 1416 kcal / 5920 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 237 g
Błonnik 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...