蔓越莓核桃全麥麵包
TM6 TM5

蔓越莓核桃全麥麵包

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 140 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
  • 60 克 全麥麵粉
  • 60 克 法國老麵
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 大匙 糖
  • 70 克 水
  • 70 克 牛奶
  • ¾ 茶匙 乾酵母粉
  • 15 克 奶油
  • 50 克 蔓越莓乾
  • 30 克 核桃
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
5920 kJ / 1416 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
237 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy