
Urządzenia i Akcesoria
蔓越莓核桃全麥麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
1 個
Składniki
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用140 克
-
全麥麵粉60 克
-
法國老麵60 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖2 大匙
-
水70 克
-
牛奶70 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油15 克
-
蔓越莓乾50 克
-
核桃30 克
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1416 kcal /
5920 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
237 g
Błonnik
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan