干燒素魚

干燒素魚

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 海苔 (每片大小約10公分 x25公分)
    3 片
  • 麵粉 ,加入40克水調成麵粉糊
    20 克
  • 豆腐皮
    3 張
  • 豆包 ,切絲
    240 克
  • 500 克
  • 10 克
  • 10 克
  • 乾香菇 ,泡軟、切絲
    5 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切絲
    20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切絲
    35 克
  • 素蠔油
    1 大匙
  • 蕃茄醬
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 芹菜 ,取莖、切末
    5 克
  • 新鮮香菜 ,切小段
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 305 kcal / 1273 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 0.55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...