
Urządzenia i Akcesoria
干燒素魚
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
海苔 (每片大小約10公分 x25公分)3 片
-
麵粉 ,加入40克水調成麵粉糊20 克
-
豆腐皮3 張
-
豆包 ,切絲240 克
-
水500 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
乾香菇 ,泡軟、切絲5 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切絲20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切絲35 克
-
素蠔油1 大匙
-
蕃茄醬1 大匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
芹菜 ,取莖、切末5 克
-
新鮮香菜 ,切小段5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
305 kcal /
1273 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
0.55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan