
Urządzenia i Akcesoria
奶油酥餅
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
10 個
Składniki
油皮
-
水75 克
-
冰糖粉25 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
中筋麵粉150 克
油酥
-
低筋麵粉120 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
內餡
-
冰糖粉95 克
-
麥芽糖10 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化30 克
-
煉乳30 克
-
牛奶20 克
-
低筋麵粉75 克
-
奶粉45 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
317 kcal /
1328 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
42.7 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan