
Urządzenia i Akcesoria
南瓜米粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
蝦米20 克
-
豬肉絲60 克
-
醬油30 克
-
鹽1 茶匙
-
米粉 洗淨、剪成2段300 克
-
南瓜肉 去皮、切粗條400 克
-
罐裝鮪魚 瀝乾40 克
-
水600 克
-
西洋芹 切末30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
497 kcal /
2083 kJ
Białko
14.93 g
Tłuszcz
11.55 g
Węglowodany
86.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan