
Urządzenia i Akcesoria
南瓜玉米糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水100 克
-
椰漿50 克
-
南瓜 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
粗粒玉米粉100 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
油 ,少許
-
楓糖漿 ,適量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
185.2 kcal /
774.2 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
18.6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan