Roulé à la tomate

Roulé à la tomate

4.1 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts

Składniki

Le biscuit roulé
  • 4 tomates
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 3 œufs
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 2 c. à café de concentré de tomate
La garniture
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de concentré de tomate
  • 100 g de mascarpone
  • ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7.7 g
Kalorie 1104.8 kJ / 261.8 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...