Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 alitas de pollo
- 1 carcasa de pollo cortada en 2 trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2-3 cm)
- 2 cucharaditas de sal
- 1500 g de agua
- 2 cucharadas de sake
- 2 cucharadas de mirin
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 94 kJ / 22 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo rico en colágeno
12hod. 10min
Caldo con ternera y verduras
1h 10 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3h 50min
Caldo de gallina
1h 10 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Consomé de ternera
1 godz. 40 min
Sopa de pollo y arroz
1h
Caldo oscuro de ternera
2hod. 10min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1h 30min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15 min
Caldo de ave y jamón
1h 5 min
Caldo de pollo
30min