Curry japonés de ternera

Curry japonés de ternera

4.1 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite
  • 800 g de carne de ternera sin nervios en trozos (3x3 cm)
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 250 g de patatas en trozos
  • 120 g de curry japonés instantáneo
  • 400 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 29.5 g
Kalorie 1433 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...