Curry japonés de ternera
TM6 TM5 TM31

Curry japonés de ternera

4.0 (32 oceny)

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite
  • 800 g de carne de ternera sin nervios en trozos (3x3 cm)
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 250 g de patatas en trozos
  • 120 g de curry japonés instantáneo
  • 400 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1433 kJ / 342 kcal
Białko
29.5 g
Węglowodany
18.5 g
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy