
Urządzenia i Akcesoria
Dżem z jabłek i kiwi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 słoiki
Składniki
-
kiwi pokrojonych na kawałki580 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki400 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
cukru żelującego 1:11000 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1104.1 kcal /
4619.4 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
284.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
7.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dżem z winogron
30min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1h 30min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1h 30min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min
Konfitura jagodowa z anyżem
1h 10min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Dżem z jabłek i winogron
45min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45min