Urządzenia i Akcesoria
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 słoiki
Składniki
-
500 g truskawek, świeżych
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
40 g Aperolu®
-
250 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
2 g
Kalorie
2654 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
143 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30 min
Dżem truskawkowy
1 godz. 5 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Dżem malinowy
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min