Crema tibia de espárragos con berberechos

Crema tibia de espárragos con berberechos

4.5 123 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 raciones

Składniki

  • de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 115 g)
    1 lata
  • de espárragos blancos (en conserva) (530-550 g)
    1 lata
  • de mayonesa
    200 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
    30 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de cebollino fresco picado
    2 cucharadas
    2 cucharadas de perejil fresco, picado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 168 kcal / 704 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 17.18 g
Węglowodany 0.92 g
Błonnik 0.67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...