Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 115 g)
- 1 lata de espárragos blancos (en conserva) (530-550 g)
- 200 g de mayonesa
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- 1 pellizco de pimienta molida
-
2
cucharadas de cebollino fresco picado
lub 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 704 kJ / 168 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 0.92 g
- Tłuszcz
- 17.18 g
- Błonnik
- 0.67 g
Alternatywne przepisy
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3 Std. 20 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min