Crema tibia de espárragos con berberechos

Crema tibia de espárragos con berberechos

4.5 129 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 raciones

Składniki

  • 1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 115 g)
  • 1 lata de espárragos blancos (en conserva) (530-550 g)
  • 200 g de mayonesa
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 cucharadas cebollino fresco picado
    2 cucharadas perejil fresco, picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 2.5 g
Kalorie 704 kJ / 168 kcal
Tłuszcz 17.18 g
Błonnik 0.67 g
Węglowodany 0.92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...