Pizzoccheri bianchi

Pizzoccheri bianchi

4.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di Valtellina Casera a pezzi
    200 g
  • di pane raffermo a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di latte
    400 g
  • di farina tipo 00
    130 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di acqua
    1000 g
  • di burro
    40 g
  • di salvia fresca lavate e asciugate
    10 foglie
  • spicchi di aglio a fettine
    2
  • di patate pelate e a tocchetti
    500 g
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 659.5 kcal / 2759.8 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 82 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 14.6 g
Sód 811.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...