Linguine aux gambas

Linguine aux gambas

3.5 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais feuilles lavées et séchées
    3 brins
  • gambas entières non décortiquées, têtes et queues à part
    8
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre
    1 pincée
  • de brandy
    20 g
  • de vin blanc, sec
    50 g
  • de coulis de tomates
    400 g
    400 g de tomates concassées
  • de linguine pasta
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 594 kcal / 2485 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...