
Urządzenia i Akcesoria
Linguine aux gambas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais feuilles lavées et séchées3 brins
-
gambas entières non décortiquées, têtes et queues à part8
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
gousse d'ail1
-
de sel½ c. à café
-
de poivre1 pincée
-
de brandy20 g
-
de vin blanc, sec50 g
-
de coulis de tomates400 g
-
de linguine pasta320 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
594 kcal /
2485 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria