Trenette au pesto

Trenette au pesto

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3-4 cm)
    50 g
  • de pecorino en morceaux (3-4 cm)
    30 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • gousse d'ail
    ½
  • de feuilles de basilic frais lavées et essuyées délicatement
    80 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    130 g
  • d'eau
    1200 g
  • de pommes de terre en morceaux (1-2 cm)
    250 g
  • de sel (à adapter)
    1 c. à café
  • de pâtes sèches de type linguine ou trenette
    400 g
  • de haricots verts, frais en morceaux (3-4 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2217 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...