Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 250 g de riz basmati
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre, épépinés
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 700 g de filets de porc, en lamelles (1 x 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 579 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de porc à la grecque
45min
Poulet oriental au couscous
45min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
Brak ocen
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Brak ocen
Sbrinz râpé
5 min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Pain aux noisettes et poires
Brak ocen
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Filet de porc au four avec du riz
1h 20 min
Cornettes à la viande hachée
30min
Sauce bolognaise
3h 15 min