Ragoût de porc à la grecque

Ragoût de porc à la grecque

3.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel fin
  • 250 g de riz basmati
  • 200 g d'oignons coupés en quatre
  • 200 g de poivrons rouges coupés en quatre, épépinés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 800 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 2 c. à café de paprika doux
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 700 g de filets de porc en lamelles (1 x 1,5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 48.1 g
Kalorie 2420 kJ / 579 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 63.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...