Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 250 g de riz basmati
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre, épépinés
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates en dés, en boîte
- 2 c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 700 g de filet de porc, en lamelles (1 x 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 579 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
Alternatywne przepisy
Filet de porc sauce moutarde
30min
Goulasch
3 Std.
Spaghetti Carbonara
35min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 min
Boeuf Stroganoff
45min
Spaghettis à la carbonara
30min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Risotto à la saucisse et aux pois
30min
Sauce bolognaise
3h 15min