Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de gendarmes, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 150 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (2 cm)
- 1 boîte de conserve de tomates pelées, en dés (400 g)
- 120 g d'eau
- ¾ de c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 3 l d'eau
- 1 ½ c. à soupe de sel
- 500 g de pâtes sèches (spaghetti)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3712 kJ / 885 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Riz Casimir
45 Min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Séré aux herbes
10 min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Salade de pâtes
35 Min
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
35 Min
Linguine saumon et vodka
20 min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 Min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 Min
Sauce au curry
5min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Gratin de cornettes
50 min