Penne all’arrabbiata

Penne all’arrabbiata

4.6 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de pecorino en morceaux (env. 2-3 cm)
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'oignon en morceaux
    50 g
  • piment rouge
    1
  • de lard en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés
    50 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de tomates pelées en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte
    350 g
  • de sel
    1 pincée
  • de penne rigate
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 441 kcal / 1847 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...