
Urządzenia i Akcesoria
Penne all’arrabbiata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de pecorino en morceaux (env. 2-3 cm)50 g
-
gousse d'ail1
-
d'oignon en morceaux50 g
-
piment rouge1
-
de lard en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés50 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de tomates pelées en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte350 g
-
de sel1 pincée
-
de penne rigate320 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
441 kcal /
1847 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria