Vol-au-vent aux quenelles

Vol-au-vent aux quenelles

4.7 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Garniture
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de champignons de Paris, frais coupés en deux
    300 g
  • de beurre
    25 g
  • de vin blanc, sec
    50 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    2 c. à soupe
  • de crème entière, froide
    200 g
  • d'eau
    50 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    1
  • de quenelles de chair à saucisse
    400 g
  • de sel selon les goûts
    ¼ c. à café
  • de poivre, moulu selon les goûts
    1 pincée
  • de paprika doux selon les goûts
    ½ c. à café
Vol-au-vent
  • de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
    1 bouquet
  • vol-au-vent
    8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 785 kcal / 3278 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...