Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail

Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail

4.8 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre (voir conseil), épluchées, coupées en quartiers (± 5 cm)
    1000 g
  • d'huile végétale
    4 c. à soupe
  • du sel selon vos goûts
  • du poivre noir moulu selon vos goûts
  • gousses d'ail légèrement écrasées
    5 - 6
  • de romarin frais les feuilles uniquement
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 219 kcal / 919 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 30 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 67 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...