Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail

Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail

4.9 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 1000 g de pommes de terre (voir conseil), épluchées, coupées en quartiers (± 5 cm)
  • 4 c. à soupe d'huile végétale
  • de sel selon vos goûts
  • du poivre noir moulu selon vos goûts
  • 5 - 6 gousses d'ail légèrement écrasées
  • 4 brins de romarin frais les feuilles uniquement

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 67 mg
Białko 4 g
Kalorie 919 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...