Urządzenia i Akcesoria
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
zucchinis (approx. 450 g)2
-
sweet potato peeled180 g
-
red onion½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
eggs lightly beaten3
-
wholemeal self-raising flour80 g
-
avocado mashed, to serve (optional)
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
-
olive oil for shallow frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
1010.7 kJ /
240.6 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 godz. 10 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min