Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de sucre en poudre
- 415 g de moutarde de Dijon
- aneth frais, 1 botte effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 57 g
Alternatywne przepisy
Mélange pour marinade de viande
5min
Mousse chocolat-café
1 godz. 30 min
Sauce cocktail
10min
Sauce soubise
30 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce au piment doux
10min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Œufs mimosas à la sardine
35 min
Sauce beurre blanc
20 min
Crêpes épaisses à la bière
55 min
Sauce mayonnaise
10min