Urządzenia i Akcesoria
Sauce moutarde à l'aneth
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
325 g de sucre en poudre
-
415 g de moutarde de Dijon
-
aneth frais 1 botte effeuillée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1355 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
57 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce mayonnaise
10 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce curry
30 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Croquettes de pomme de terre à l'orientale
1 godz.
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1 godz.
Œufs farcis
30 min
Sauce au vin doux
55 min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1 godz. 15 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 godz.
Sauce choron
20 min