Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 500 g de vinagre de vino blanco
- 500 g de guisantes frescos
- 20 g de sal
- agua
- Wartości odżywcze
- na 3 tarros
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 31.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Menestra de verduras
40 Min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Patatas al vapor
30 min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Ensalada de habas y guisantes con jamón
30 min
Sofrito de verduras
15min
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1h
Picada de ajo y perejil
5 Min