Risotto con setas y uvas

Risotto con setas y uvas

3.3 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 25 g de setas deshidratadas
  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 30 g de cebolla en trozos
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 820 g de agua
  • 1 cucharadita sal
  • 150 g de uvas rojas sin semillas en mitades
  • 30 g de mantequilla
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 483 mg
Białko 12 g
Kalorie 2068 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...