Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g água
- 30 g gelatina em pó light c/ sabor a frutos do bosque
- 5 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ demolhar
- 500 g iogurte natural magro
- 100 g natas light
-
60
g xarope de agave
lub 60 g mel
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Panacota de cereja
3h
Panacotas de iogurte grego
3h
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Panacotas de chocolate branco
4 Std. 5 Min
Panacota de maracujá
5h 10 min
Panacota light com morangos
3h
Panacotas de ameixa
5h
Cheesecake de framboesa
4h 20 min
Cheesecake de abacate com limão
Keine Bewertungen
Panacota de cereja
3h 30min
Cheesecake de abacate vegan
6h