Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 120 g açúcar
- 600 g natas c/ 35% de gordura
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 400 g iogurte grego
-
200
g framboesas, mais q.b. p/ guarnecer
lub 200 g morangos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1597.5 kJ / 381.8 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 56.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota light com morangos
3h
Panacota de figo
4h 10min
Panacota de cereja
3h 30min
Mousse de meloa
6 godz. 55 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2h 30min
Mousse de amêndoa
2h
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min
Panacota de maracujá
5h 10min
Panacota de frutos do bosque light
7ωρ.
Mousse de maçã
8h 20min
Panacota de cereja
3h
Panacota com coulis de morango
6u. 25min