Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g bolacha digestiva
- 50 g manteiga
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 200 g natas
- 300 g queijo-creme
- 1 c. chá de açúcar baunilhado (opcional)
- 70 g açúcar
- 150 g framboesas frescas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1358.9 kJ / 324.8 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 174.9 mg
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 Std. 15 Min
Tarte de chocolate e creme de avelã
40 min
Crocante de maçã
5h 30min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Fondant de chocolate
15min
Delícia de chocolate merengada
4j 30 menit
Tarte fresca de maçã
6h
Petit gâteau de caramelo
15min
Marquise de chocolate
3sa
Panacotas de chocolate branco
4j 5 menit
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min