Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Aubergine Bhurta
30 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Salmon Tartare
25 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Spinach and Cheese Soufflés
35 min