Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Sicilian Caponata
30 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min