Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Courgette Omelette
40 min
Aubergine Bhurta
30 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Blitva
35 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min