Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
5 min
Orange curry dressing
10 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Courgettes with Corn
25 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Pasta alla Norma
50 min