Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Aubergine Bhurta
30 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.