Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu cielęcego w kostkach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 porcji
Składniki
-
60 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
40 g selera naciowego pokrojonego na kawałki
-
350 g cielęciny, mielonej (patrz wskazówka)
-
150 g pomidorów obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
100 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16.2 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
85.6 kJ /
20.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa ryżowa z żółtkiem (dla dzieci)
15min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45min
Zupa krem warzywna (dla dzieci)
1h
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1h
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35min
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35min
Mus jabłkowy z marchewką
15min