Masło pietruszkowe

Masło pietruszkowe

4.7 75 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g

Składniki

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    25 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 ½ łyżeczki
  • soku z cytryny świeżo wyciśniętego
    15 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 648.5 kcal / 2713.2 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 72.5 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 45.9 g
Sód 846.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...