
Urządzenia i Akcesoria
Egg Custard Tarts
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
14 pieces
Składniki
-
unsalted butter diced50 g
-
sugar95 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
baking powder (opcjonalnie)½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
milk300 g
-
egg yolks from large eggs3
-
ground nutmeg12 pinches
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
121 kcal /
505 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
28 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Retro
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia